Ce face Ebury în vederea Brexit-ului?

Deși situația Brexit-ului rămâne deocamdată incertă, echipa Ebury se pregatește intens pentru face față oricărui scenariu.  

Încrederea dumneavoastră este extrem de importantă pentru noi, iar Ebury fiind printre primele instituții de tip Fintech care a primit licența pentru a functiona în Europa și în Belgia, vă asigurăm că am pregătit în avans orice scenariu pentru a ne asigura ca relația cu dumneavoastră rămâne neafectată.  

CE A FACUT EBURY PÂNĂ ACUM?

Pentru a preveni acest scenariu, am înregistrat o entitate juridică Europeană cu denumirea Ebury Partners Belgium NV care este reglementată de către Banca Natională a Belgiei drept o Instituție Autorizată de Plăți. Sub această entitate vom putea servi în continuare clienții din Spațiul Economic European. În cazul în care Brexit-ul trece, este posibil ca relația noastră cu clienții din Europa continentală sa fie transferată către această nouă entitate juridica.

CE IMPLICAȚII ARE ASTA PENTRU DUMNEAVOASTRĂ?

În practică, relația dumneavoastră cu Ebury nu se va schimba.

Dacă sunteți un client înregistrat în Spațiul Economic European, vor exista două mici diferențe de luat în considerare:

  • Termeni si Condiții actualizate:

    Deoarece legislația belgiană diferă de cea britanică, o să vă trimitem o copie actualizată a termenilor si condițiilor. Veți lucra la fel ca și până acum prin platformă, însă contractul de colaborare va fi cu entitatea juridica belgiană Ebury Partners Belgium NV.

  • Contractele forward:
    Dacă Brexit-ul va avea loc, orice contract forward existent va continua sa fie sub  Ebury Partners UK Ltd pană la maturitate, însă acestea vor fi gestionate de către entitatea belgiană.

Nu vor exista diferențe în materie de servicii oferite pentru business-ul dumneavoastră - vă veți bucura de aceeași experiență lucrând cu noi în viitor ca și pană acum.  

CE URMEAZĂ PENTRU DUMNEAVOASTRĂ?

Trebuie ținut cont de faptul ca până aflăm mai multe informații despre deznodămantul Brexit-ului, nu putem spune cu certitudine ce se va intampla. Fiți siguri însă că suntem pregătiți cu tot ce este necesar pentru o tranziție insesizabila.  

Pe măsură ce situatia Brexit-ului evoluează, rămâneți aproape pentru orice alte vești de la noi despre eventuale schimbări care v-ar putea afecta.

Dacă doriți sa știți mai multe despre cum planificăm deznodămantul Brexit-ului, sau dacă aveți alte întrebări despre cum v-ar putea afecta acesta, va rugăm sa luați legătura cu persoana de contact asociată contului dumneavoastră.